Nieuws

Nieuws
HomeGeen categorie12, 13 en 14 maart Nierstichting Restaurant driedaagse

Nierstichting Restaurant Driedaagse; gastronomisch genieten. 

Op 12, 13 en 14 maart 2019 is de tweede landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse. Reserveren een fantastisch tasting menu met pure smaken en aandacht voor minder zout tijdens lunch of diner.

  • van een lunch of diner een absolute smaakbeleving maken;

  • met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken

  • tijdens actiedagen minimaal een 3 gangen tastingmenu serveren met aandacht voor minder zout.

    Streven is om heel Nederland zoutbewuster te maken. En dat is hard nodig! Wij eten op jaarbasis een kilo teveel zout per persoon. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) hebben chronische nierschade. Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

    Reserveer via:

    Deze link onder vermelding van “restaurant driedaagse”

    of

    0182-616101 met de vermelding “restaurant driedaagse”